Bi 1

Bi 1 - Heidi Kristine Grønlien, Cato Tandberg, Kristin Glørstad Tsigaridas, Kåre Syvertsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Heidi Kristine Grønlien, Cato Tandberg, Kristin Glørstad Tsigaridas, Kåre Syvertsen
DIMENSJON
3,16 MB
FILNAVN
Bi 1.pdf
ISBN
8025965396010

BESKRIVELSE

Den reviderte utgaven av Bi 1 består av en alt-i-ett-bok tilpasset programfaget biologi 1. Boka har et rikt utvalg av oppgaver og forsøk. Den er faglig solid og oppdatert, og har gjennomarbeidede illustrasjoner, tabeller og flytskjemaer som gjør lærestoffet tilgjengelig for alle elevene.Boka har en bearbeidet kapittelstruktur, der vi har tatt større hensyn til hvilke emner som bygger på hverandre, og hvilke temaer som passer å undervise i de ulike årstidene. Eksempler på dette er kapitlet Vekst og utvikling hos planter som er plassert sist i Bi 1 da dette emnet er fint å gjennomgå når det spirer og gror ute.

Cato lager også undervisningsopplegg på viten.no og naturfag.no. Han er forfatter på Bi1, Bi2, Biologi for lærere og Gyldendals ord- og faguttrykk i biologi. BI gir deg en utdanning som er etterspurt i næringslivet.

5.1K likes. bi1 to sieć hipermarketów, których głównym hasłem jest Zdrowo, tanio, z pasją! Stawiamy na kompleksowe zakupy dla całej rodziny w relatywnie niskich cenach. Opplysningen 1881.

RELATERTE BØKER