Elektronikkprodukter i praksis

Elektronikkprodukter i praksis - Frank Fosbæk, Sverre Vangsnes, Helge Venås | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frank Fosbæk, Sverre Vangsnes, Helge Venås
DIMENSJON
8,50 MB
FILNAVN
Elektronikkprodukter i praksis.pdf
ISBN
3239467188502

BESKRIVELSE

Boka skal dekke kravene til kompetanse i programfaget Data- og elektronikksystemer. Kapittel en tar for seg krav til elektronikkprodukter, kapittel to oppbygning og virkemåte, kapittel tre montering, mens kapittel fire gir veiledning i å teste de ferdigbygde elektronikkproduktene. Har stikkordsregister.

Sveinung Jørgensen fra Høgskolen i Lillehammer og Norges Handelshøyskole og Lars Jacob Tynes Pedersen, Norges Handelshøyskole, er begge førsteamanuensiser, og jobber både med forskning og ut mot ledere i norske ... Miljøgebyret skal i praksis gå til innsamling av kasserte elektronikkprodukter. Denne innsamlingen er satt ut til fire selskaper.Kun i byeneNonprofit-selskapene Renas og Elretur gjør denne jobben tilfredsstillende.Det gjør ikke de private, kommersielt drevne selskapene… Elektronikkprodukter i praksis.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Elektronikkprodukter i praksis av Frank Fosbæk, Sverre Vangsnes, Helge Venås (ISBN 9788273454652) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER