Format. Aktivitetskasse i matematikk

Format. Aktivitetskasse i matematikk lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,85 MB
FILNAVN
Format. Aktivitetskasse i matematikk.pdf
ISBN
3853716936420

BESKRIVELSE

Format - aktivitetskasse i matematikk er et ypperlig supplement til matematikkundervisningen på de første årstrinnene. Med aktivitetskassen kan elevene utforske matematikken på ulike måter. I kassen finnes veiledninger til 86 ulike matematiske aktiviteter med tilhørende konkreter og organiseringsmateriell. Aktivitetene er delt inn i fagområder og er i tillegg differensiert på nivå og læringsstiler. De seks fagområdene som er dekket, er: Tallkunnskap (0-9), Pluss, Figurer, Mønstre og speiling, Tallkunnskap (0-20), Minus. Aktivitetskassens kjerne er de 43 aktivitetskortene som med bilder og ord beskriver hvordan aktivitetene skal gjennomføres, hva som trengs til gjennomføringen og hvilke læringsstiler som brukes. Hver av aktivitetene er i tillegg beskrevet i lærerveiledningen. Denne systematiske tilnærmingen gjør det enkelt for læreren å organisere undervisningen samtidig som det også er enkelt for elevene å forstå hvordan aktivitetene skal gjennomføres.

Disse bør være slitesterke og kunne tåle asfalt, gress og grusunderlag. Søkeresultater for Format. Aktivitetskasse - Haugenbok.no Det var dessverre ingen bøker som passet med søket ditt. Format + Alle; Andre varer (1) Spiral (1) Språk + Alle; Bokmål (2) Format.

I kassen finnes veiledninger til 86 ulike matematiske aktiviteter med tilhørende konkreter og organiseringsmateriell. Aktivitetene er delt inn i fagområder og er i tillegg differensiert ... Format - aktivitetskasse i matematikk er et ypperlig supplement til matematikkundervisningen på de første årstrinnene.

RELATERTE BØKER