Gjørme

Gjørme - Sverre G. Holter | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sverre G. Holter
DIMENSJON
10,56 MB
FILNAVN
Gjørme.pdf
ISBN
6677557567894

BESKRIVELSE

Da Sverre G. Holter døde i 2018, hadde han ikke publisert annet enn dikt i studentaviser. I hans siste ønsker skrev han hvor viktig det var for ham at Gjørme ble utgitt. Det var hans arv. Gjennom et altfor kort liv hadde han erfart og opplevd mer enn de fleste er unt i løpet av det dobbelte. Med en fot i det tankefulle og svevende, og en fot i hans daglige jobb i bygningsbransjen, deler Sverre fasetter av en hektisk hverdag i samme åndedrag som filosofier fra et meditativt tankehav. Det er en samling om kjærlighet og bekymringer, om det guddommelige og det jordiske, og om det å være et menneske som en del av den kosmiske karusellen universet er. Små smykker av observasjoner går hånd i hånd med tyngre tanker, og hele boken er en påminnelse om hvor stor og hvor liten man egentlig er. - Bjørn O. Holter, forfatterens bror. All royalty går til Metalheads Against Bullying.

- Massive mønsterknaster designet for å gi godt grep fra alle vinkler. - Mud-Phobic-designet sørger for at gjørmen ikke setter seg fast i dekkmønsteret. De fleste var dekket av gjørme og mange var såret og syke.

- Mud-Phobic-designet sørger for at gjørmen ikke setter seg fast i dekkmønsteret. De fleste var dekket av gjørme og mange var såret og syke. Barn dør av sykdommer som kan forebygges, og kvinner føder under utrygge forhold i Al Hol-leiren, nordøst i Syria.

RELATERTE BØKER