Kunden i fokus

Kunden i fokus - Trude K. Brandstad, Rolf Skodjereite | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trude K. Brandstad, Rolf Skodjereite
DIMENSJON
7,46 MB
FILNAVN
Kunden i fokus.pdf
ISBN
4109861924927

BESKRIVELSE

Boka tar for seg kvalitet og service i hotell- og restaurantbransjen. Den delt i fire deler; gjesten, servitøren, PR-strategier og service, med øvingsspørsmål til hvert kapittel.

Uansett om du har unike produkter med fantastisk kvalitet, forventes det at du følger opp og er tilstede i form av kommunikasjon. Kunden i Fokus er en tjeneste fra: Adventor AS Britvegen 4 6410 MOLDE. [email protected]

Boka tar for seg kvalitet og service i hotell- og restaurantbransjen. Den delt i fire deler; gjesten, servitøren, PR-strategier ... Hvordan sette s kunden i fokus? I utgangspunktet har vi tre viktige elementer for hvordan vi oppnår dette.

RELATERTE BØKER