Polski 3 - cwiczenia

Polski 3 - cwiczenia - Katarzyna Kozak-Opsahl, Józefa Zuzanna Królczyk Bremer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katarzyna Kozak-Opsahl, Józefa Zuzanna Królczyk Bremer
DIMENSJON
12,73 MB
FILNAVN
Polski 3 - cwiczenia.pdf
ISBN
3530117152061

BESKRIVELSE

Arbeidsboken "Polski 3" er en nivåbasert bok utviklet for barn på nivå 3. Først og fremst for klassetrinn 5-7, men den kan også brukes av eldre barn ved behov. Hovedformålet med boken er å gjøre barna stolte av den polske kulturen og språket. Den skal hjelpe barna å få en bedre forståelse for norsk kultur og for sin egen kultur. Den skal også styrke elevenes interkulturelle forståelse og utvikle deres språklige selvtillit samtidig som de lærer å lese og skrive. Til arbeidsboken "Polski 3" hører "Polski 3" lesebok. I tillegg til disse bøkene finner du også lese- og oppgavebøker 1 og 2 samt et gratis supplement i form av en omfattende nettside med interaktive oppgaver.

Rodzeństwo przypomina sobie, że jutro mama ma urodziny. Jaki prezent przygotować? JĘZYK POLSKI ĆWICZENIA ON-LINE DLA DZIECI 9-10 LAT.

Wczoraj i dziś, wyd. Nowa Era Lekcja historii obejmująca obrady Sejmu Wielkiego oraz Konstytucję 3 maja.

RELATERTE BØKER