Stein og jord

Stein og jord - Olav Prestvik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olav Prestvik
DIMENSJON
3,93 MB
FILNAVN
Stein og jord.pdf
ISBN
6918263991011

BESKRIVELSE

Boken forteller om ulike typer berg- og jordarter. Her kan du får svar på blant annet hvorfor to like store steiner ikke veier like mye, hvorfor det er grus og leire ett sted, men leire et annet sted, hvordan dyr kan leve nede i jorda og hvorfor jord har forskjellig farge nedover i hullet du har gravd. Med forslag til videre lesning, oversikt over nettsider og register.

Storsekkene kan bli levert med kran eller på pall. Vi holder til i Vestfold og driver med salg og produksjon av torv, jord og stein til hage og anlegg. Sundland Torv og Jord er eid 100% av Bjørnar Gjein.

Velkommen til Langedalen 522 - så laster vi på din henger, eller vi leverer det hjem til deg med lastebil m/ grabb eller tipp. Vi leverer og i storsekk - du kan selvsagt levere park/hageavfall til oss. Måten vann beveger seg i jord og annet materiale er rett og slett fysikk.

RELATERTE BØKER