Tatt av gleden

Tatt av gleden - C.S. Lewis | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
C.S. Lewis
DIMENSJON
4,43 MB
FILNAVN
Tatt av gleden.pdf
ISBN
2147365287698

BESKRIVELSE

Dette er en selvbiografi av og om mannen som skapte Narnia. Men først og fremst er den en omvendelseshistorie som handler om forfatterens vandring fra barndommens gudstro til ateisme, og senere i moden alder tilbake til kristen tro. Lewis skriver om sin søken etter den vanskelig definerbare opplevelsen han kaller gleden.

Kanskje du til og med føler det på samme måte som Job, som sa: «Heller døden enn disse smerter!» Fotballtoppen tar selvkritikk på én ting etter banebråket Ser gleden. Åsen har selv vært der.

Det var noe jeg fikk med meg når vi bodde ved Kirkenes. Jeg fikk mine første ski av faren min før jeg var to år gammel og han plasserte oss ut i løypa uten staver for at vi skulle få rett balanse og holdning i skiløypa, sier hun. Glede er 5 bokstaver langt og inneholder 2 vokaler og 3 konsonanter.

RELATERTE BØKER