23 utfordringer for en økohelt

23 utfordringer for en økohelt - Isabel Thomas | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Isabel Thomas
DIMENSJON
4,79 MB
FILNAVN
23 utfordringer for en økohelt.pdf
ISBN
4159473637363

BESKRIVELSE

Nå trenger vi ikke superhelter, vi trenger økohelter - og det kan du bli! Økohelter har vi bruk for over hele landet, hele året rundt. Er du 10-11 år er du perfekt for stillingen som økohelt, men både yngre og eldre kan selvfølgelig være med og trives som økohelter.Hvor jobber økohelter? Mange jobber hjemme, både inne og i hagen. Flere skoler kan ha bruk for økohelter, og du finner også små men viktige økohelter i barnehager. Besteforeldre kan også sette pris på litt hjelp fra en økohelt.Dette er den perfekte boken for listige barn som ivrer etter å gjenbruke, resirkulere og gjøre sitt for å redde miljøet. Stappfull av oppgaver hvor instruksjonene finnes steg for steg. Her finner du en blanding av det enkle og litt mer utfordrende. Lær hvordan du kan lage nye gjenstander fra skrot og skrap og gjøre ditt hjem mer økovennlig. Du kan til og med forvandle et bittelite uteområde til et tilfluktssted for dyr og insekter!

St. 33 (2016-2017) Nasjonal transportplan 2018-2029 TIL UTTALELSE Foto: Geir Skjåk, Statens vegvesen betydelig.

64 sider på Norsk (bokmål) Utgitt: 2017. Omtale fra forlaget: Nå trenger vi ikke superhelter, vi trenger økohelter - og det kan du bli! Økohelter har vi bruk for over hele landet, hele året rundt. 23 utfordringer for en økohelt Thomas.

RELATERTE BØKER