Abakus

Abakus - Brit Boye Pedersen, Per Inge Pedersen, Lennart Skoogh, Håkan Johansson, Ronny Ahlström | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Brit Boye Pedersen, Per Inge Pedersen, Lennart Skoogh, Håkan Johansson, Ronny Ahlström
DIMENSJON
3,67 MB
FILNAVN
Abakus.pdf
ISBN
6044071257205

BESKRIVELSE

Boka gir en veiledning til bruk av læreverket. Alle sidene i grunnbøkene er avbildet med fasit og tips til undervisninga. Har kopioriginaler, spill og prøver.

Ordet har sannsynligvis opprinnelse i det greske "ABAX", som betyr tavle eller brett dekket med støv. De tidligste kjente kulerammene består av et brett med linjer eller groper. Vi har en lang og bred erfaring innen prosjektering av ulike bygningstyper fra hytter, boliger, boligfelt til komplekse bygg som skoler, barnehager, kontor og næringsbygg. Brit Boye Pedersen er forfatter for Abakus 1-4 og hovedforfatter for Abakus 5-7.

Kuleramme eller brett for å utføre regneoperasjoner. Ordet har sannsynligvis opprinnelse i det greske "ABAX", som betyr tavle eller brett dekket med støv.

RELATERTE BØKER