Crossroads 9A

Crossroads 9A - Halvor Heger, Nina Wroldsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Halvor Heger, Nina Wroldsen
DIMENSJON
6,91 MB
FILNAVN
Crossroads 9A.pdf
ISBN
1888851446984

BESKRIVELSE

I arbeidet med Crossroads har forfatterne reist rundt i den engelskspråklige verden og intervjuet mennesker fra ulike miljøer og kulturer. Resultatet har blitt et høyaktuelt og populært engelskverk som raskt har etablert seg i skolen. Verket kjennetegnes av spennende og varierte tekster, omfattende lydmateriale, kreative oppgaver og et rikt utvalg av litterære tekster som gir gode muligheter for differensiering. Forfatterne legger vekt på å gi elevene følelsen av mestring og trygghet gjennom ufarlige aktiviteter som leker inn språket. Rikt ordforråd blir vektlagt. Lettlest utgave A-boken kommer i en lettlest utgave. Dette er en differensieringsbok hvor teksten er tilrettelagt og skriften er forstørret. Gloser i marg har fått forklaringer på norsk (i normalutgaven står forklaringene på engelsk). Oppgavene er også tilrettelagt. Layoutmessig følger lettlestutgaven nor malutgaven side for side. Det vil si at alle overskrifter, tekster, bilder og bildetekster er å finne på samme sted i begge bøker.

Mange av tekstene er derfor autentiske og gir et realistisk bilde av verden vi lever i. Digitalboka er delt inn i 7 kapitler: The USA, Living in th USA, Move Your Body, Film Magic, Both Sides of the Law, The Dream of America og Shadows of the Past. Crossroads 9A Lettlest d-bok bygger i stor grad på intervjuer og opplevelser som er samlet gjennom forfatternes reiser i den engelskspråklige verden.

Crossroads 9A lettlest er en differensieringsbok hvor teksten er tilrettelagt og skriften er forstørret. Kjøp Crossroads 9A fra Bokklubber I arbeidet med Crossroads har forfatterne reist rundt i den engelskspråklige verden og intervjuet mennesker fra ulike miljøer og kulturer. Resultatet har blitt et høyaktuelt og populært engelskverk som raskt har etablert seg i skolen. Crossroads 9A Lettlest Lydbok er et svært godt tilbud for elever som trenger ekstra tilrettelegging.

RELATERTE BØKER