Damms leseunivers

Damms leseunivers - Anne Kari Aschim | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Kari Aschim
DIMENSJON
4,3 MB
FILNAVN
Damms leseunivers.pdf
ISBN
6385759034571

BESKRIVELSE

Arbeidsbøkene til Damms leseunivers består av Jeg leser og skriver - Bokstavene, Jeg leser og skriver - Oppgaver og fire arbeidsbøker: ARBEIDSBOK 1, 2, 3 og 4. Bøkene kan brukes uavhengig av norskverk.Bøkene har stigende vanskelighetsgrad og passer godt der elevene arbeider etter tilpasset opplæring. Nummeret på arbeidsboka svarer altså ikke til et klassetrinn, men sier noe om vanskelighetsgraden.Arbeidsbøkene gir mange og varierte oppgaver som utvikler elevens lese- og skriveferdigheter videre. Bøkene passer etter at eleven har knekt lesekoden og oppover til 3. og 4. trinn - avhengig av elevens ståsted.

Bøkene kan brukes uavhengig av norskverk. Lesing og skriving er to ferdigheter som henger nøye sammen og som utvikles ... Damms leseunivers 1: Fra mat til bæsj (Heftet) av forfatter Birgit Eriksson.

Arbeidsbøkene til Damms leseunivers består av Jeg leser og skriver - Bokstavene, Jeg leser og skriver - Oppgaver og fire arbeidsbøker: ARBEIDSBOK 1, 2, 3 og 4. Bøkene kan brukes ... Damms Leseunivers består av 145 småbøker fordelt på 11 nivå. Arbeidsbøkene til Damms leseunivers består av Jeg leser og skriver - Bokstavene, Jeg leser og skriver - Oppgaver og fire arbeidsbøker: ARBEIDSBOK 1, 2, 3 og 4.Bøkene kan brukes uavhengig av norskverk.

RELATERTE BØKER