Den store fortellingen

Den store fortellingen - Reidar Hvalvik, Terje Stordalen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Reidar Hvalvik, Terje Stordalen
DIMENSJON
3,49 MB
FILNAVN
Den store fortellingen.pdf
ISBN
3358929735548

BESKRIVELSE

Boken er en lærebok om Bibelen, og tar opp Bibelen som et litterært verk. Forfatterne tar for seg de bibelske sjangre og forsøker å forstå tekstene i forhold til hverandre og som del i en større kanon. Det gamle og Det nye testamentet ses på som en litterær helhet.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Tidslinjen - Den store fortellingen i Bibelen, bm Den store fortellingen i Bibelen.

Da englene hadde forlatt dem og vendt tilbake til himmelen, sa gjeterne til hverandre: «La oss gå inn til Betlehem for å se dette som har hendt, og som Herren har kunngjort for oss.» 16. Den Store Fortellerdagen ble første gang arrangert 2012 og avholdes 15. januar hver år.

RELATERTE BØKER