Dyrenes S.O.S.

Dyrenes S.O.S. - Barbara Taylor | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Barbara Taylor
DIMENSJON
5,96 MB
FILNAVN
Dyrenes S.O.S..pdf
ISBN
7803359649576

BESKRIVELSE

DYRENES S.O.S er kanskje den viktigste boken for barn og unge! Forfatter Barbra Taylor, oversatt og tilrettelagt for Norge av Nils Petter Thuesen og Mailén Stubsveen Myhra. DYRENES S.O.S. tar deg med på en spennende reise jorden rundt, og gir deg kunnskap om noen av verdens mest truede dyrearter. Lær om dyrenes liv, truslene mot deres overlevelse og hvordan mennesker forsøker å redde dem fra å bli utryddet. Boken er full av spennende og lærerike overraskelser, blant annet små hefter, dagbøker, hjernetrim, stor plakat, faktakort og store fargerike oppslag med fantastiske fotografier. DYRENES S.O.S. er midt i blinken for alle som vil lære om dyrevern på en positiv måte. Kan brukes i både barnehager, klassesituasjonen og hjemme. Boken er spesielt tilpasset norske forhold.

DYRENES S.O.S. tar deg med på en spennende reise jorden rundt, og gir deg kunnskap om noen av verdens mest truede dyrearter. Kjøp Dyrenes S.O.S.

Dette er IKKE en kjedelig dyrevernbok med tørre fakta… dette er en bok til inspirasjon og glede, Dyrenes S.O.S. Barbara Taylor.

RELATERTE BØKER