Eg er mamma, eg skal vere god

Eg er mamma, eg skal vere god - Kjersti Kollbotn | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Kollbotn
DIMENSJON
7,17 MB
FILNAVN
Eg er mamma, eg skal vere god.pdf
ISBN
8257328440152

BESKRIVELSE

Eg har trettifire slides som eg skal igjennom. Det må gå fort. Eg legg meg på linja om at det er viktigare å kome igjennom, enn at det blir bra. Eg driv med høgtlesing. Eg les opp det som folk allereie kan lese sjølve. Men eg peikar meg også igjennom figurar, grafar og digram. Då brukar eg eigne ord, salen vaknar og blir plutseleg med, dei stiller spørsmål og det bankar i meg, eg blir oppglødd og snakkar om logiske samanhengar; dersom det, så det, under føresetnad om riktig trykk og temperatur, så vil det og det sannsynlegvis skje. Eg blir fylt med tryggleik. Eg står breibeint og stryk krøllane bort når dei inn i mellom fell ned i augo på meg. Eg viser eit bilete av Karl i den gule dosaren, og viser metodar vi har teke i bruk i bygginga av E8 i Ramfjorden. På slutten legg eg inn ein oppsummering som set E8-utbygginga inn i eit større perspektiv. - Nordområda, med olje- og gassressursane, seier eg, blir verdas viktigaste stad i dei neste tiåra. E8 er sentral for Tromsøs utvikling og så kjem OL i 2018. Eg sklir ut. Eg prøver å gjere meg større enn eg er. Eg prøver verkeleg å blåse meg opp ein divisjon.

Idag har eg en ny oppskrift å dele med dokke: bananbrød med blåbær! Ekstra saftig, ekstra smakfullt, ekstra godt og ekstra sunt 🙂 For bananbrødet er både sunt … Hva er en god mamma? Jeg må bare innrømme det; jeg elsker ... de blir slitne av det.

Kjersti Kollbotn. Titler i salg Blixprisen er en litterær pris som utdeles årlig av litteraturselskapet Det Norske Samlaget (den litteraturpolitiske interesseorganisasjonen som utgjør halvdelen av Samlagets organisasjon) til en fremragende nordnorsk forfatter som skriver på nynorsk.Ifølge statuttene kan prisen utdeles for skjønnlitteratur eller faglitteratur, og retter seg særlig mot yngre forfattere eller forfattere ... Dpo 12 og negativ test igjen.

RELATERTE BØKER