Grip 2; matematikk

Grip 2; matematikk - Grete Angvik Hermanrud | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grete Angvik Hermanrud
DIMENSJON
10,26 MB
FILNAVN
Grip 2; matematikk.pdf
ISBN
6111303306859

BESKRIVELSE

Grip er eit læreverk for vaksne innvandrarar som får opplæring i samfunnsfag, naturfag og matematikk på grunnleggjande nivå. Verket dekkjer kompetansemåla etter 2., 4. og 7. trinn i læreplanane etter Kunnskapsløftet. Grip fokuserer på å presentere fagstoff på ein enkel måte. Språket er tilpassa vaksne deltakarar med lite skulebakgrunn frå heimlandet. Det visuelle uttrykket er ryddig og enkelt, med variert bruk av foto og teikningar. Grip 2 Matematikk gir deltakarane basiskunnskapar i matematikk og dekkjer kompetansemåla etter 7. trinn i læreplanen. Eksemplar på emne: rekning med desimaltal, positive og negative tal, brøk, prosent, geometri, likningar, mål og statistikk, og sannsyn. Grip digitale ressursar På nettstaden til verket finn du Grip 2 Matematikk som digital bok, der deltakarane finn støtte i lyd og omsetjing til morsmålet. Læraren finn supplerande oppgåvemateriell til nedlasting og tips til undervisninga.

trinn i læreplanene etter Kunnskapsløftet. GRIP basisfagene! GRIP fokuserer på å presentere fagstoff på... Tittel: Grip 2 Matematikk Grunnbok NYN, Forfatter: Hermanrud, Grete Angvik , Omtale: GRIP er eit læreverk for vaksne innvandrarar som får opplæring i samfunnsfag, naturfag og matematikk på grunnleggjande nivå.

Grip er et læreverk i grunnleggende matematikk for voksne innvandrere. Grip 1-bøkene dekker målene for 1.-4.

RELATERTE BØKER