Jenta som ville fly

Jenta som ville fly - Tone Lund | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Lund
DIMENSJON
7,13 MB
FILNAVN
Jenta som ville fly.pdf
ISBN
5027203384183

BESKRIVELSE

Da Liv ser et fly som blir hengende fast i et tre bortenfor bestemorens hus, blir hun ivrig og forteller om dette til de voksne. Hun får ingen respons, og blir sint og lei seg. Hvorfor får hun ikke ta del i de voksnes verden? Hvorfor er de ikke interessert i henne? Hun bestemmer seg for å bli flyver når hun blir stor. Da skal hun fly så høyt at de voksne ikke får tak i henne, selv om de gjerne vil. En nær og billedrik fortelling om ei lita jentes oppvekst på 60 tallet.

Hun får ingen respons, og blir sint og lei seg. Hvorfor får hun ikke ta del i de voksnes verden? Par gjør ALT på direkten, se dem knulle på cam hos oss helt gratis.

Hun kjørte vannscooter og cross, spilte fotball. Norske Emma (13) er en jente fanget i en guttekropp - Jeg forstod at jeg var født i feil kropp da jeg så en dokumentar om jenter og gutter som også var født i feil kropp. Jenta som ville gi bort hjertet sitt. av Vibeke Dahn.

RELATERTE BØKER