Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen ; Musikantene kommer til byen

Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen ; Musikantene kommer til byen - Thorbjørn Egner | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thorbjørn Egner
DIMENSJON
10,68 MB
FILNAVN
Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen ; Musikantene kommer til byen.pdf
ISBN
3949613881115

BESKRIVELSE

Hele det myldrende dyregalleriet i Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen ble presentert som radio.fortellinger i Barnetimen for de minste i 1953. Boka kom samme høst. De første sceneversjonene av Hakkebakkeskogen fikk urpremiere 1959 på Oslo Nye Dukketeatret og på Trøn.de.lag Teater. Deretter gjorde Egner endringer og leverte det han kalte «den store dramatiseringen» i 1962. Det er sistenevnte versjon som benyttes i denne boka. Skuespillet oppføres fremdeles over hele verden. Musikantene kommer til byen, ble Thorbjørn Egners siste helaftens barnekomedie. Historien startet som hørespill i Lørdagsbarnetimen i 1948. På bestilling fra Riksteatret ble det skrevet om for teater og fikk premiere i 1967. Thorbjørn Egners dramatikk utgis i to bind.

desember 2016. Den er basert på Thorbjørn Egners fortelling Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen (1953)..

Lave priser og rask levering. OM Å FÅ BLI EN ANNEN (II) Hele det myldrende dyregalleriet i Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen ble presentert som radio­fortellinger i Barnetimen for de minste i 1953. Boka kom samme høst.

RELATERTE BØKER