Naturforvaltning og friluftsliv

Naturforvaltning og friluftsliv - Tore Hauger, Oddvin Lund | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Hauger, Oddvin Lund
DIMENSJON
4,79 MB
FILNAVN
Naturforvaltning og friluftsliv.pdf
ISBN
7856241841943

BESKRIVELSE

Boka gir innføring i naturforvaltning, bruk av utmarksressursene og i friulftsliv. Boka tar for seg bakgrunnskunnskaper om naturforhold, lover, regler og etiske prinsipper som påvirker landbruk og naturforvaltning. Praktiske temaer omhandles også.

Du kan gå videre med bachelorgradsstudiet i naturforvaltning. Friluftsliv i Norge. Henrik Ibsen er den som regnes for å ha brukt ordet friluftsliv skriftlig for første gang.

Sti- og løypeplan 2015-2027 (PDF, 672 kB) Stier, sykkelruter, hundekjøringsløype og skiløyper framgår i kommunens kartverk. Friluftsliv og naturforvaltning Bøkene er lagt til rette for lesestrategien elevene lærer i grunnskolen. Ingresser og bildetekster skal kunne gi elevene et godt overblikk over stoffet, og kontrollspørsmål oppmuntrer elevene til å arbeide med teksten. Pris: 378,-.

RELATERTE BØKER