Psykologisk førstehjelp; veiledning for bruk i førstelinjen

Psykologisk førstehjelp; veiledning for bruk i førstelinjen - Solfrid Raknes, Bente Storm Mowatt Haugland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Solfrid Raknes, Bente Storm Mowatt Haugland
DIMENSJON
7,40 MB
FILNAVN
Psykologisk førstehjelp; veiledning for bruk i førstelinjen.pdf
ISBN
6891968938446

BESKRIVELSE

Psykologisk Førstehjelp(PF) er et norskutviklet selvhjelpsmateriell rettet mot barn og ungdom, som i økende grad brukes i førstelinjen for mange ulike tilstandsbilder og problemområder. Siden PF kan brukes så bredt, har behovet meldt seg for en utvidet veiledning som gir mer generelle beskrivelser av hvordan metoden kan anvendes.. I veiledningen finner du blant annet tips for å redusere overdreven engstelse, tristhet, grubling, bekymring og sinne. Også tema som glede, mening og mestring og ikke minst den betydningen dette har for psykisk helse og fungering, tas opp. Veilederen er full av praktiske eksempler.

Psykologisk førstehjelp. Bente Storm Mowatt Haugland og Solfrid Raknes.

Siden PF kan brukes så bredt, har behovet meldt seg for en utvidet veiledning som gir mer generelle beskrivelser av hvordan metoden kan anvendes.. Psykologisk Veiledning. Selvhjelpsprogram; Jeg ønsker veiledning! English .

RELATERTE BØKER