Slyngetrening

Slyngetrening - Anders Berget, Lennart Krohn-Hansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Berget, Lennart Krohn-Hansen
DIMENSJON
12,62 MB
FILNAVN
Slyngetrening.pdf
ISBN
7473418868988

BESKRIVELSE

Nå i utvidet og oppdatert 2.utgave med flere øvelser og ferdige treningsprogrammer fra flere landslagstrenere og fysioterapeuter. Dette er enkel trening med enorm effekt. Boken inneholder over 100 øvelser, fra nybegynner til mer ekstreme utfordringer. Slyngetrening er funksjonell styrke - du får msuker som kan brukes i hverdagen. Du kan trene inne eller ute, hjemme eller på treningssentere. Du kan bli sterkere, smidigere og raskere. Du kan få bedre balanse og forebygge muskel- og skjelettskader. Du kan prestere bedre i idrett - i alt fra fotball til brettsport. Det eneste du må se opp for er at du kan bli hekta!

Skyt rygg. Stabilisér i mage og korsrygg. Treningspartner AS er en spesialbutikk for treningsutstyr og treningsapparater til hjemmetrening, bedrift, treningssenter og toppidrett.

Slyngene gir ustabilitet og bidrar dermed til en mer funksjonell og effektiv trening av spesielt kjernemuskulaturen ... Slyngetrening. Her finner du et utvalg av øvelser for blant annet styrke, stabilitet og avlastning.

RELATERTE BØKER