Stairs 5

Stairs 5 - Cecilie Solberg, Hege Dahl Unnerud | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Solberg, Hege Dahl Unnerud
DIMENSJON
10,54 MB
FILNAVN
Stairs 5.pdf
ISBN
7960042779451

BESKRIVELSE

Workbook følger samme kapittelinndeling som Textbook, og oppgavene er knyttet til lesestoffet og språksidene der. Elevene begynner på Step 1 og arbeider seg oppover trappetrinnene, alt etter hva de kan mestre. Hele Workbook utg 2 er endret fra førsteutgaven. Det er andre oppgavetyper, nye tema, og boken er nå i fargetrykk. Det er lagt vekt på å ha mange gode og varierte oppgaver til hvert tema og til grammatikken, slik at læreren har nok å velge fra. Husk at du som lærer kan ta opp både Workbook og Textbook som Tavlebok på skjerm eller lerret i klasserommet og jobbe sammen med elevene i elevbøkene. I Tavleboka finner du også lyden.

Textbook har tekster på nivåene Step 1, 2 og 3. Tekstene på Step 1 har mange kjente ord og mye repetisjon av setningsstrukturer.

Sjekk også tekstforståelse under Genres på hvert trinn. Check! Lykke til med arbeidet! Stairs 5; Stairs 6; Stairs 7; Stairs 5-7 Listen; Stairs Online 5.

RELATERTE BØKER