Brevet

Brevet - Kathryn Hughes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kathryn Hughes
DIMENSJON
10,81 MB
FILNAVN
Brevet.pdf
ISBN
3115569770017

BESKRIVELSE

Én kvinnes fortid blir en annen kvinnes fremtid ...Kathryn Hughes' roman Brevet er fortellingen om et brev som en ung mann fra Manchester skrev til kjæresten sin en høstkveld i 1939. Brevet inneholdt både en unnskyldning og et frieri. Over tretti år senere finner en ung jente ved navn Tina brevet i en kåpelomme. Det har aldri blitt åpnet. Men Tina åpner og leser, og blir så grepet av innholdet at hun legger ut på en reise for å finne ut mer om han som skrev brevet - og om kvinnen det ble skrevet til.

I hoveddelen skriver du mer detaljert om saken og spør om ting du eventuelt lurer på. "Brevet til Jens". 1 723 liker dette.

I norske bibelhenvisninger forkortes brevet etter bibelselskapets standard «Rom». Brevet, form of military commission formerly used in the U.S. and British armies.

RELATERTE BØKER