Det Heldige Uhellet

Det Heldige Uhellet - Aina Wie Haveland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aina Wie Haveland
DIMENSJON
10,62 MB
FILNAVN
Det Heldige Uhellet.pdf
ISBN
6972648619118

BESKRIVELSE

Potti prøver å trylle, men får det ikke til. Han kommer aldri til å bli en god trollmann, tenker han og er skuffet.Naboen er en rar, eldre trollmann med røde briller og sprøtt skjegg. Han tryller hele tiden, men alt blir feil.Sammen overkommer de en stor hindring og lærer at de er bra nok slik de er.Det Heldige Uhellet er mer enn bare en bok. I denne uforglemmelige historien lærer barnet ditt å tro på seg selv og sine evner. Og ikke minst - at det er greit å gjøre feil.

Det var to tenåringsgutter som satt i traktoren ifølge politiet. Stor traktor.

07.44 Oppdatert 13.03.2019, kl. 07.48 Del på Facebook Alikevel har vi vært litt heldige i uhellet, da det kunne gått mye verre, sier Winther til VG Nett.

RELATERTE BØKER