Det skumleste av alt

Det skumleste av alt - Debi Gliori | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Debi Gliori
DIMENSJON
4,65 MB
FILNAVN
Det skumleste av alt.pdf
ISBN
7996845455497

BESKRIVELSE

Alt ved Pip er lite, unntatt listen over ting han er redd for. Den er enorm. Kaninen Pip skriver en liste over ting han er redd for. Listen blir lengre og lengre for hver gang Pip tenker seg om. Men plutselig en dag står han ansikt til ansikt med det skumleste av alt. Da skjønner han at det kanskje ikke er nødvendig å være så redd allikevel.En fin og bitte litt skummel, men også morsom bok om å være redd for noe og så bli tryggere. En god samtalestarter mellom barn og voksen om hva de selv er redd for, og om det egentlig er så skummelt som de tror.

Drømmer og år med forberedelser kan bli knust i løpet av et øyeblikk. Livet som nyutdannet skuespiller er ingen drøm. Det sies, at noe av det skumleste og mest vågale vi gjør her i livet, er å elske.

Listen blir lengre og lengre for hver gang Pip tenker seg om. Det er mye han synes er skummelt! Men så en dag står han plutselig ansikt til ansikt med det skumleste av alt i skogen.

RELATERTE BØKER