En ny venn

En ny venn - Linda Palm | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Palm
DIMENSJON
7,19 MB
FILNAVN
En ny venn.pdf
ISBN
1782688525247

BESKRIVELSE

Venner - en ny venn. Det kan være litt skummelt å begynne i barnehagen. Men det er fint å møte nye venner. Slik var det da Kanin møtte Pinnsvin for første gang. En ny spennende bok i den populære serien Venner, perfekt til barnehagestart! Venner - en ny venn handler om være ny, og å ta imot en ny venn i barnehagen. Boken kan leses fra to sider og inneholder både Kanin og Pinnsvins historie. Boken inneholder også spørsmål til samtale og forslag til morsomme «bli kjent» aktiviteter. Venner - en ny venn, selges både på bokmål og nynorsk.

Spritet klasserom og utvist klassebamse. Men flagget var heist, og en ny gutt var begynt i klassen da Theodor (8) og 250.000 andre begynte på skolen igjen. Venner - en ny venn.

Irene: «Å utvikle et vennskap er som å stelle en vakker hage - det krever mye tid og omsorg. Begynn med deg selv.

RELATERTE BØKER