Frigjort

Frigjort - Maja Mohn | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maja Mohn
DIMENSJON
10,67 MB
FILNAVN
Frigjort.pdf
ISBN
3732015486313

BESKRIVELSE

Tankene om en friere livsstil vil ikke slippe taket i Nora. Det er drømmer hun ikke har fått levd ut ennå, på mange områder, og det er fordommer hun gjerne vil utfordre. Ikke minst merker hun fordommer også hos seg selv, og livsstiler hun er nysgjerrig på, og dette grubler hun mye på. Samtidig har livet så mye å by på, og Nora tar for seg av de mulighetene som dukker opp, både de som kommer tilfeldig og de hun oppsøker aktivt. Karianne og Markus er fortsatt hennes nærmeste allierte, og nå begynner drømmene om et mer fritt liv å ta mer konkret form. Kan man kombinere private interesser og jobb? Er det mulig å leve av hobbyen sin? Det er så mye som er mulig dersom man bare våger. Men våger Nora?

Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å separere dem med komma. Legg til.

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp frigjort i ordboka.. Relaterte oppslagsord egnet for kryssord: Myndig, selvstendig, tilgjengelig, uavhengig, uhemmet, vid Frigjort betyr.

RELATERTE BØKER