Frøken Kanin

Frøken Kanin - Tor Åge Bringsværd | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
7,96 MB
FILNAVN
Frøken Kanin.pdf
ISBN
1515898902193

BESKRIVELSE

Pappbok for de aller minste 0-3 år, formet som Frøken Kanin. God å holde i og lett å bla i. Frøken Kanin er kosedyret til Petra.Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene 3-6 år. Om vennskap og lek.De første bøkene om Karsten og Petra kom i 1992. Det er blitt en hel bokserie om de to barnehagebarna. Mange barn kjenner Karsten og Petra, også på grunn av filmene som er laget om dem og kosedyrene deres. CE-merket: Egnet for barn i alle aldre

Og nå kan du også leke med dem! Søt og myk kanin som er perfekt å kose med. Den populære Frøken Kanin fra Karsteng Petra serien og filmene! Dette er en norsk klassiker, og vi har alle lekene som barna ønsker seg for de norske merkevarene. Karstens myke, gode, tøffe, gule løveunge. Karsten og Petra er bestevenner, og det er kosedyrene deres også.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Bli med snille og modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.

RELATERTE BØKER