Hopp i det!

Hopp i det! - Helga Conradsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helga Conradsen
DIMENSJON
4,14 MB
FILNAVN
Hopp i det!.pdf
ISBN
1199962144569

BESKRIVELSE

Hopp i det! er laget for å gi nyankomne elever et godt språklig fundament, slik at de raskt kan delta i den vanlige undervisningen blant jevnaldrende. Hopp i det! er et helt nytt helhetlig læremiddel særlig beregnet for minoritetsspråklige elever som begynner i norsk skole i løpet av mellomtrinnet, men passer også godt til ungdomsskoleelever. Boka bygger på moderne andrespråksdidaktikk og tar høyde for løpende opptak av elever i klassen og behov for differensiering. I Hopp i det! skal elevene arbeide med språket i en meningsfylt sammenheng og alltid ved å gå fra helhet og overblikk til et dypere detaljnivå. Elevene skal arbeide parallelt og jevnlig med alfabetet, språklære, ordforråd og begrepsforståelse. De skal få øve på både lesing, skriving og muntlige ferdigheter underveis i løpet. Lytte-trening er også ivaretatt ved hjelp av QR-koder i boka som leder elevene til lydfiler med innleste tekster.

Det opprinnelige budsjettet på 31 millioner kroner må trolig barberes med 30 prosent - ned til rundt 22 millioner kroner. HOPP - Helsefremmende oppvekst. Helsefremmende Oppvekst i Horten kommune (HOPP) er et tverrfaglig kommunalt samarbeid, som skal legge til rette for sunn livsstil hos barn og unge, gi bedre læringsforhold, økt trivsel og forebygge livsstilssykdommer og inaktivitet. Hopp i det, Kvinnherad.

Kostholds- og treningsveiledning Hopp i det! Selv om vinteren er over oss, finnes det deilige, tempererte bølger et sted nær deg. Om du har små barn eller vil unne deg litt velvære: Finn frem badetøy og nyt sydenlivet i badeland.

RELATERTE BØKER