Hvorfor de kongelige ikke har krone på hodet

Hvorfor de kongelige ikke har krone på hodet - Märtha Louise | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Märtha Louise
DIMENSJON
6,88 MB
FILNAVN
Hvorfor de kongelige ikke har krone på hodet.pdf
ISBN
2427267526735

BESKRIVELSE

"Hvorfor de kongelige ikke har krone på hodet" er prinsesse Märtha Louises egen fortelling om da kong Haakon, dronning Maud og lille prins Olav kom til Norge for hundre år siden - og om hvorfor de kongelige ikke har krone på hodet.En liten prins seiler over havet fra Danmark til Norge. Egentlig heter han Alexander Edward Christian Frederik, men nå som han skal bli arveprins av Norge, bestemmer kongen og dronningen at han skal hete Olav.Den lille arveprinsen vil helst gjøre det samme som andre norske barn. Men det er vanskelig å lage snømann, ake på kjelke og hoppe på ski når man har en krone på hodet.

En bok av en vaskeekte prinsesse (som riktignok etter eget utsagn sover godt med ert i senga), som skriver om historiske personer vi alle har et forhold til. «Hvorfor de kongelige ikke har krone på hodet» vises bare for vanlig publikum om lørdagene. Ellers foregår salget gjennom barnehager og skoler.

august 2005 kl. 13.47 Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan ... Den tar utgangspunkt i de kongeliges ankomst til Norge i 1905.

RELATERTE BØKER