Statistikk for helse- og sosialfagene

Statistikk for helse- og sosialfagene - Arild Bjørndal, Dag Hofoss | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arild Bjørndal, Dag Hofoss
DIMENSJON
5,89 MB
FILNAVN
Statistikk for helse- og sosialfagene.pdf
ISBN
9418448567799

BESKRIVELSE

Arbeider du i sosial- og helsetjenesten? Skal du i gang med et prosjekt? Prøver noen å lære deg statistikk og forskningsmetode? Eller ønsker du å bli en mer kritisk leser av forskningslitteratur? I så fall vil du ha bruk for denne boken . Statistikk for helse- og sosialfagene. Statistikk for helse- og sosialfagene gir en innføring i et nyttig fag som kan være tungt å tilegne seg. Faget er preget av matematikk og formler, som mange synes er vanskelig. Forfatterne har derfor bestrebet seg på å beskrive ideer fremfor å presentere kompliserte utregninger . det vil si flere ord og færre formler. Det er utarbeidet oppgaver til hvert kapittel.I denne reviderte utgaven har forfatterne justert deler av stoffet på bakgrunn av egne undervisningserfaringer og tilbakemeldinger fra brukere av boken. De har også skrevet nye kapitler, blant annet om design, logistisk regresjon og overlevelsesanalyse.

Fra 150,-Kjøp Selg. Handling, person, samfunn: innføring i etikk for helse- og sosialfagene .

det vil si flere ord og færre formler. Statistikk for helse- og sosialfagene har 2 aktive annonser. Vi bruker teknologi på nettsiden vår som nettleseren din ikke støtter.

RELATERTE BØKER