Under

Under - Sturla Bang, Hilde K. Kvalvaag | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sturla Bang, Hilde K. Kvalvaag
DIMENSJON
9,1 MB
FILNAVN
Under.pdf
ISBN
5944273289362

BESKRIVELSE

Fascinerande undergangsforteljing frå eit framtidig Kina! Barneheimsjenta Ela arbeider som alle andre jenter som slave på fabrikken til tyrannen Ingmor, som styrer alt og alle med jernhand. Verda slik vi kjenner henne, er gått til grunne, organisk mat finst ikkje, personleg fridom finst ikkje, og den som ikkje passar seg og gjer som ho er beden om, hamnar på blodtappingsbenken og kan ende med å måtte bøte med livet. Ein dag får Ela nok av undertrykkinga og manar til opprør. Det er farlegare enn ho anar, for Ingmor treng noko berre Ela har...Under er første bok i framtidstriologien Søsteranarkistane.

Feiring. Tilbake til episodelisten Under midnattssola.

Restauranten åpnet 20. mars 2019 og hadde per mars 2019 fått inn over 7500 bordbestillinger. Regjeringen.no skal gi befolkningen innsikt i regjeringens og departementenes arbeid og skape engasjement i demokratiske prosesser. Stipend under utdanning.

RELATERTE BØKER