Du er sterkere enn du tror

Du er sterkere enn du tror - Björg Thorhallsdottir | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Björg Thorhallsdottir
DIMENSJON
10,83 MB
FILNAVN
Du er sterkere enn du tror.pdf
ISBN
4224384057259

BESKRIVELSE

Björg Thorhallsdottir er en av landets mest folkekjære kunstnere. Ved å by på egne livserfaringer i bilder og tekst ønsker hun å gi folk mot til å være seg selv og tørre å følge drømmene sine. I denne boken gir Björg deg 60 nye kunstverk og historiene om hvorfor akkurat disse bildene ble til. «En del av livsreisen handler om å bli kjent med seg selv, og stadig utvikle seg som menneske - slik at vi igjen kan bety noe for andre. Når vi deler med andre, lærer vi også noe om oss selv. Og jeg inspireres kontinuerlig av den verden og de menneskene jeg møter på min vei. Vi speiler oss i hverandre. Derfor velger jeg å leve et liv uten maske, og deler mine gleder og sorger gjennom de fargene som passer til dagen min. Jeg håper det kan bety noe også for dagen din.»

Tenk deg sterkere. Ni teknikker som gir mental styrke før, under og etter den fysiske utfordringen.

Hun formidler bakgrunnen til at nettopp dette bildet ble til. Det er ikke slik at bildene alltid blir til i atelieret hennes.

RELATERTE BØKER