Fordeler og ulemper ved å være til

Fordeler og ulemper ved å være til - Vigdis Hjorth | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Hjorth
DIMENSJON
8,14 MB
FILNAVN
Fordeler og ulemper ved å være til.pdf
ISBN
3214631693936

BESKRIVELSE

Dette er en roman om en kvinne med et lyst sinn, ukuelig optimisme og tro på at alt vil ordne seg til sist. Hun elsker livet, i alle dets fasetter, og gjør det hun kan for å legge til rette for fest og glede. Det er ingen hverdag mer! Nina er enslig mor med en datter på ti, og har nettopp kjøpt gamle Grepan pensjonat på Tjøme, som har spisesal med utgang til egen strand. Her skal sommernettene nytes og livets høydepunkter feires. Ninas fascinasjon for alt menneskelig gjør henne til en spesiell og kanskje litt uforutsigbar pensjonatvertinne, men hva så? ville hun selv sagt.Spørsmålet er om en slik tiltro og livsglede tåler møtet med den virkelige verden? Er det å ha et lyst sinn bare en fordel - eller kan det ha sine ulemper?

Det kan være svært mange fordeler med kjedesamarbeid: hjelp til oppstart, rimelige innkjøp, opplæring av ansatte, god markedsføring, juridisk bistand og så videre. Når en går inn i et kjedesamarbeid, må en imidlertid regne med at en ikke er enig i alle beslutninger som tas. 2 fordeler og 19 ulemper med IKT i undervisning Digitalisering.

Fordeler og ulemper ved å være til. Cappelen 2005.

RELATERTE BØKER