Globus ny utgave naturfag 5-7

Globus ny utgave naturfag 5-7 - Else Beitnes Johansen, Erik Steineger | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Beitnes Johansen, Erik Steineger
DIMENSJON
10,1 MB
FILNAVN
Globus ny utgave naturfag 5-7.pdf
ISBN
8517996547993

BESKRIVELSE

Naturfag er et aktivitetsfag, og med elevens forskerbok tar vi konsekvensen av det. Forskerboka er en engangsbok i farger for alle tre årstrinn. Den inneholder forsøk og aktiviteter som gjør undervisningen morsommere og mer lærerik. Forskerboka bygger spesielt opp under Forskerspiren og Teknologi og design - to av de nye hovedområdene i den nye naturfaglæreplanen..

Elevbok 5 har følgende kapitler: Det myldrende livet - fra mikrosmått til gigastort; Jorda - liten kule i stort univers; ... Om Globus Naturfag 5-7.

Forskerboka er en engangsbok i farger for alle tre årstrinn. Den inneholder forsøk og aktiviteter som gjør undervisningen morsommere og mer lærerik. Globus er et læreverk i naturfag og samfunnsfag for 5.-7.

RELATERTE BØKER