Kong Kortbukse og den onde keiseren

Kong Kortbukse og den onde keiseren - Andy Riley | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andy Riley
DIMENSJON
8,8 MB
FILNAVN
Kong Kortbukse og den onde keiseren.pdf
ISBN
7054628987189

BESKRIVELSE

- Hvordan regjere når man er tom for sjokolade? Dette er historien om en ung konge som var så glad i sine undersåtter at han ga dem sjokolade hver dag. Men sjokolade er dyrt, og en dag var kongen tom for penger. Undersåttene ble lei seg, og ville ha en ny konge - med nye løfter. Lite visste de at løftene til den onde keiseren var full av løgner...

klassingen. Kong Kortbukse og den onde keiseren av Andy Riley, illustrert av Andy Riley. Edwin er ingen vanlig gutt.

- Fra bokbloggen heartartpaintingandlyrics Kong Kortbukse og den onde keiseren (Kong Kortbukse 1) - Hvordan regjere når man er tom for sjokolade? Dette er historien om en ung konge som var så glad i sine undersåtter at han ga dem sjokolade hver dag. Men sjokolade er dyrt, og en dag var kongen tom for penger. Kjøp 'Kong Kortbukse og den onde keiseren' av Andy Riley fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER