Matte overalt 2a

Matte overalt 2a - Odd Tore Kaufmann, Audun Rojahn Olafsen, Kari Rikheim | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Tore Kaufmann, Audun Rojahn Olafsen, Kari Rikheim
DIMENSJON
10,93 MB
FILNAVN
Matte overalt 2a.pdf
ISBN
8362343938582

BESKRIVELSE

Matte overalt er eit læreverk i matematikk for grunnskulen. I Matte overalt er matematikk både interessant og utfordrande. Eit stort og mangfaldig oppgåveutval og gode, praktiske lærarrettleiingar gjer det lett å lage spennande og varierte opplegg utan mykje førearbeid. Matte overalt - formidlar matematikken gjennom situasjonar som elevane kjenner igjen - motiverer elevane gjennom opne og utforskande oppgåver og ein fornuftig progresjon - gjer det enkelt for læraren å planleggje og gjennomføre god, variert undervisning Lærarrettleiinga har faksimilar av sidene i grunnboka og er lett å bruke i klasserommet. På alle oppslaga finn du læringsmål, utstyrsliste, pedagogiske tips og instruksjonar til alle oppgåvene. Det er forslag til varierte og motiverande aktivitetar som passar til innhaldet på kvar side i grunnboka, og differensierte opplegg til «Meir hjelp» og til «Meir utfordring». Ho inneheld mange spennande kopioriginalar til bruk i undervisninga. Innhald: Kapittel 1 Tala 11-20 Kapittel 2 Mangekantar og sirklar Kapittel 3 Tabellar og diagram Kapittel 4 Måling - lengd Kapittel 5 Tala 20-100 Kapittel 6 Symmetri

Et stort og mangfoldig oppgaveutvalg og gode, praktiske lærerveildningen gjør det lett å lage spennande og varierte opplegg uten mye forarbeid. Kjøp 'Matte overalt 2a, lærarrettleiing, matematikk for barnetrinnet' av Odd Tore Kaufmann fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Spiral | 9788252176476 Pris: 171,-.

Med d-boken opnar det seg nye moglegheiter og den er tilpassa bruk på PC, Mac og nettbrett. Matte overalt Grunnbok 2A, d-bok har følgjande funksjonalitet: - Lyd - Utheving og notatar - Slå opp i ordbøker, søkemotorar og leksikon på nett - Lagre og skrive ut uthevingar ... Matte overalt er et læreverk i matematikk for grunnskolen.

RELATERTE BØKER