Pitbull-Terje på sporet av den tapte far

Pitbull-Terje på sporet av den tapte far - Endre Lund Eriksen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Endre Lund Eriksen
DIMENSJON
6,66 MB
FILNAVN
Pitbull-Terje på sporet av den tapte far.pdf
ISBN
3657105986992

BESKRIVELSE

Jim har i alle år trodd at faren var død, men så får han mistanker om at han kanskje ikke er det likevel. Pitbull-Terje tror at faren mest sannsynlig var en drittsekk som stakk med en gang Jim ble født, men Jim har allikevel lyst til å spore ham opp. Dette er den fjerde boka om Pitbull-Terje.

Utdelingen skjedde i kommunestyrets møte. Midlertidig ute av drift. Denne butikken bygges på Eier du denne butikken? Logg inn her ... Pitbull-Terje og Jim er blitt 13 år og burde i grunnen bare ha konsentrert seg om å vær.

Passer til alder: Forfatter: Endre Lund Eriksen Emne: Foreldre, Vennskap Bokserie: Godbok Antall sider: 286 Type bok: Innbundet Format: 138x223 Pitbull-Terje på sporet av den tapte far er den fjerde Pitbull-Terje-boken. Og Pitbull-Terje og Jim er fremdeles uvenner ...

RELATERTE BØKER