Skatten fra Miklagard

Skatten fra Miklagard - Tom Egeland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Egeland
DIMENSJON
8,45 MB
FILNAVN
Skatten fra Miklagard.pdf
ISBN
4710421286482

BESKRIVELSE

I denne frittstående fortsettelsen av "Katakombens hemmelighet" retter Tom Egeland søkelyset mot uløste gåter fra vikingtiden og tar oss med fra Norge til vikingtidens Istanbul - Miklagard. Det er sommerferie, og Robert blir med moren til Vestfold, der hun og arkeologteamet hennes har funnet en vikinggrav. Nyheten om et oppsiktsvekkende funn sprer seg raskt - hvis den eldgamle Njåls saga er sann, kan denne graven romme store skatter. Samtidig dukker en vikinggutt som heter Ulv opp i Roberts drømmer. Ulv vokter en stor skatt, men skattens skjulested kan bare avsløres hvis Robert klarer å tyde et sett med gamle runer. Kappløpet er i gang - Robert må finne skatten før den havner i gale hender.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788203258411 I "Skatten fra Miklagard" møter du igjen 14 år gamle Robert. Denne gang er han med arkeolog-moren sin på utgraving av en tusen år gammel vikinggrav - og akkurat som i Roma skjer det merkelige ting. Skatten fra Miklagard.

Den siste handlingen er litt forvirrende. Den er korte utdrag fra en tredje verdenskrig handling i USA. Skatten fra Miklagard er en spenningsroman for ungdom fra 2014 skrevet av Tom Egeland.Handlingen foregår i vikingtida.

RELATERTE BØKER