Stairs 1-2

Stairs 1-2 - Kristin Morten, Marianne Undheim Vestgård, Cynthia Rider, Roderick Hunt, Alex Brychta | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Morten, Marianne Undheim Vestgård, Cynthia Rider, Roderick Hunt, Alex Brychta
DIMENSJON
3,48 MB
FILNAVN
Stairs 1-2.pdf
ISBN
3092402557798

BESKRIVELSE

Stairs Readers er småbøker til Stairs 1-4. Stairs 1+2 Readers er i hovedsak beregnet på elever på 1. og 2. trinn. Det er 15 ulike titler i denne boksen, og det er to eksemplarer av hver.Bøkene følger temaene i læreverket. Elevene får mulighet til å lese morsomme, korte og meningsfulle tekster med god lesestøtte, som styrker og øver ordforrådet. Bøkene passer både for elever som har behov for flere utfordringer i engelsk og for dem som trenger mer lesetrening. Bakerst i hver bok finner man de sentrale ordene og uttrykkene som forekommer i teksten. Slik kan man lettere tilrettelegge lesingen for hver enkelt elev. Stairs Readers passer best når de mest sentrale ordene og begrepene innenfor de enkelte temaene er øvd inn.Bøkene egner seg også svært godt til bruk i par eller mindre grupper, og man kan praktisere veiledet lesing i engelsk. Work together-siden har varierte oppgaver tett knyttet til innholdet, både mot tekst og illustrasjon. Disse inspirerer til både muntlige og skriftlige aktiviteter individuelt, i par og i gruppeOppbyggingOrd og uttrykk som eleven sannsynligvis trenger støtte for å forstå, er oversatt på sidene hvor de introduseres. Bøkene med fortellinger om Sam og Sophie er i stor grad tilpasset og knyttet til ordene fra Stairs Flash Cards. I hver enkelt bok finner du en oversikt over dette bak i boka under Words I know og Words I can learn. Words I know er alltid ordbankord. Fortellingene er varierte og speiler temaene i læreverket.Teacher's guideEn enkel lærerveiledning medfølger hver boks. Den gir deg en oversikt over titlenes tematiske innhold og utfordringene den enkelte boka kan gi. Du får også tips om bruk og kopioriginaler.

For å bruke Tavleboka må du være registrert med brukernavn og passord. Dersom du ikke har registrert deg før, klikker du på Bestill lisens og følger instruksene. I Stairs 1+2 vil dere møte noen ulike symboler som skal vise hva og hvordan elevene dine skal arbeide med i bøkene.

Elevene får mulighet til å lese morsomme, korte og meningsfulle tekster med god lesestøtte, som styrker og øver ordforrådet. Activity Cards passer godt til stasjonstrening eller annet selvstendig arbeid.

RELATERTE BØKER