Tegneøvinger for mekaniske fag

Tegneøvinger for mekaniske fag - Håvard Bergland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håvard Bergland
DIMENSJON
12,87 MB
FILNAVN
Tegneøvinger for mekaniske fag.pdf
ISBN
3617363586346

BESKRIVELSE

Tegneøvinger for grunnkurs mekaniske fag. Denne boka inneholder over 70 tegneøvinger som eleven skal løse ved hjelp av tradisjonell tegning. Til hvert avsnitt i grunnboka er det også angitt hvilke tegneøvinger eleven skal løse på tegnebrettet.

På utkikk etter et mekanikkurs? Da har du kommet til riktig sted! Mekanikk er et område innen vitenskapen som tar for seg måten fysiske ting oppfører seg på når de utsettes for krefter eller forskyvninger, og de etterfølgende effektene av disse fysiske tingene på deres miljø. Håvard Bergland Tegneøvinger for mekaniske fag, 2. utg.

Navn, adresse, telefon, antall ansatte og avdelingsstruktur er eksempler på elementer som hentes fra Brønnøysundregistrene. Mekaniske fag er et område hvor menneskelig nysgjerrighet og oppfinnsomhet har vært en drivkraft. Fagområdet kan sies å være den forlengede arm til vitenskapsfagene som skapte bilen, jernbanen, flyet, skipet, broen, oljeriggen og de ulike industrimaskinene.

RELATERTE BØKER