Brannmysteriet

Brannmysteriet - Martin Widmark | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Widmark
DIMENSJON
11,88 MB
FILNAVN
Brannmysteriet.pdf
ISBN
1024656060145

BESKRIVELSE

Mystiske branner har herjet Valleby i sommer. Det underlige er at alle stedene hvor det brenner, har brannalarmer og brannslukkere. Men enda merkeligere er at verdifulle gjenstander forsvinner akkurat når brannfolkene har vært der. Lasse og Maja må slippe alt de har i hendene før brannene sprer seg som en løpeild.

Lasse og Maja benytter anledningen til en storrengjøring i detektivbyråets lokaler. I en velfortjent pause leser Lasse.. Brannmysteriet på Ørejordet forblir uløst - Vi har ikke klart å finne brannårsaken, og vi kommer heller ikke til å gjøre det. Brannmysteriet (Innbundet) av forfatter Martin Widmark.

I en velfortjent pause leser Lasse om brannene som herjer i den lille byen. To branner har brutt ut i Valleby i løpet av den siste uka. Brannmysteriet i Marker Savnet etter brann - funnet druknet.

RELATERTE BØKER