De nysgjerrige

De nysgjerrige - Hans Petter Blad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Petter Blad
DIMENSJON
5,98 MB
FILNAVN
De nysgjerrige.pdf
ISBN
6339781790114

BESKRIVELSE

Dette er den ultimate studentromanen. En roman som intelligent og humoristisk tar studentlivet på kornet.Handlingen foregår i Universitetsbyen utenfor Paris, hvor de utenlandske studentene prøver å nærme seg hverandre på fransk. I denne liksomverdenen er geografien snudd på hodet, slik at Det norske huset ligger ved siden av Uruguay. Det er norske Nikolai og amerikanske Daisy som er romanens kjærlighetspar. De er ikke ordentlig kjærester, men ingen av dem ønsker å virke desperate i forhold til andre "jeg orker ikke å dumme meg ut flere ganger, sier hun, da ligger jeg heller med deg." De nysgjerrige skildrer ensomheten og den lammende frykten for den store Verden utenfor Universitetsbyen, og spør på sjarmerende vis hva det egentlig vil si å studere.

Meitemark og skrukketroll er veldig spennende. I år er nesten 2500 elever med i Nysgjerrigper-konkurransen! De er fra 70 forskjellige skoler fra Svalbard til Arendal. Og de er nysgjerrige på alt mulig: isbjørngrenser, flaskeflipping, sure folk på bussen, promp, ulvedebatten, mobilbruk på do, lukten av brent hår, hemmelige bekker og mye, mye mer.

Halloween er ikke bare å følge snopsuget, kle seg ugjenkjennelig og true de voksne med rampestreker. Halloween er å ta makten fra de døde. Kjøp De nysgjerrige fra Bokklubber Dette er den ultimate studentromanen.

RELATERTE BØKER