Den onde hyrde

Den onde hyrde - Jens Bjørneboe | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Bjørneboe
DIMENSJON
7,29 MB
FILNAVN
Den onde hyrde.pdf
ISBN
6805318724659

BESKRIVELSE

Gjennom artikler, petisjoner, skuespill og romaner var Bjørneboe en av de fremste talsmenn for fangenes rettigheter i et byråkratisk og middelaldersk fengselsvesen. I denne romanen om Tonni, Rødtopp og alle de andre, får hans anklager en ny og forsterket form. Bjørneboes etsende kritikk kombineres med hans suverene dikteriske kraft, og Den onde hyrde har på mange måter betydd det samme for fengselet som Jonas for skolen.

Logg p ... Den onde hyrde Bjørneboe, Jens Skjønnlitteratur: 1995: Oppdatert personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler. Nytt regelverk for behandling av personopplysninger (GDPR) trer i kraft 20.

Men den som er leiekar og ikke hyrde, og som selv ikke eier sauene, han forlater dem og flykter når han ser ulven komme, … Continue reading → Pris: 129,-. pocket, 2007.

RELATERTE BØKER