Dyrene på gården!

Dyrene på gården! En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,20 MB
FILNAVN
Dyrene på gården!.pdf
ISBN
6387377587393

BESKRIVELSE

Stor og fargerik lydbok full av spennende bondegårdslyder! Ingen travle smårollinger klarer å holde fingrene fra de ti lydknappene og etterligne de kjente gårdslydene i denne boka, som har fargerike fotografier på hver eneste side. De solide fanene gjør det lett for barna å finne fram til husdyr de liker, og korte tekster gir faktakunnskap som gjør dyre- og maskinlydene enda mer spennende.

By Brumle • 18 jan., 2019; Flere ganger om dagen åpner gården i Gråtassland dørene for barn og voksne som vil oppleve gårdsdyrene på nært hold. Her kan du møte kaniner, høner, geiter, gjess og ullgriser.

De minste har stor glede av å se på sauer, griser, kuer og andre gårdsdyr. Min lille baby er en ny serie av høykvalitets bøker til å samle på og ha lenge.

RELATERTE BØKER