En boks med penger

En boks med penger - Line Baugstø | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Line Baugstø
DIMENSJON
5,44 MB
FILNAVN
En boks med penger.pdf
ISBN
3870315433389

BESKRIVELSE

Hvem er tyven? Kristine i klassen har samlet inn penger til fattige barn. De bestemmer at lærer Jan skal legge dem i Redd Barna-bøssa som står på kontoret. Men Jan glemmer boksen med penger i klasserommet, og neste dag er den borte. Hvem har tatt boksen? Dette må Sofie og Nadia finne ut av. Det skal vise seg å være en helt annen tyv enn det de trodde.

Men det er dobbelt behageligere når de samme pengene blir gitt som en gave - de er laget med en vakker boks som du kan dekorere presentasjonen av og gjøre en person behagelig, ikke bare ved å fylle opp lommeboken, men også med estetisk nytelse. Scrapbooking av en kasse ... Apple TV er en liten svart boks du kobler til TV-en din via en HDMI-kabel på samme måte som du gjør med en dekoder.

0 out of 5 ( Det er ingen omtaler ennå. ) kr 229 kr 183.

RELATERTE BØKER