Et hav av muligheter

Et hav av muligheter - Henning Røed | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henning Røed
DIMENSJON
11,1 MB
FILNAVN
Et hav av muligheter.pdf
ISBN
8603310550149

BESKRIVELSE

I Et hav av muligheter fortelles historien om de fire viktigste fiskeartene og om den eventyrlige rikdommen havet har gitt oss. Faktisk har havet hatt større betydning for norsk økonomi enn olje og gass.Vi har verdens nest lengste kyst, noen av verdens største fiskebestander og kontroll over sjøområder som er syv ganger større enn det norske fastlandet. I tusen år før vi fant olje levde vi av fiskeeksport. Men vi har flere ganger stått i fare for å ødelegge for våre viktigste arter: sild, torsk og laks. Norge er i dag en av verdens største eksportører av sjømat, og vi kan bli enda større. Men da må kunnskapen om havet spres og politikken utformes slik at vi forvalter ressursene våre på en bærekraftig måte. Slik kan havet bli den nye oljen.

Denne gangen befinner det seg imidlertid offshore - i dypet av Nordsjøen. I Et hav av muligheter fortelles historien om de fire viktigste fiskeartene og om den eventyrlige rikdommen havet har gitt oss. Faktisk har havet hatt Terrasse - Et hav av muligheter med Møreroyal ...

mars 2020 - 15:00 Del ; Tweet - Utgangspunktet var en småbåthavn i den gamle fjordbruksplanen, som ... Et hav av muligheter... Livet på Lindesnes Havhotell er godt både om sommeren og vinteren.

RELATERTE BØKER