Gudenes blod

Gudenes blod - Conn Iggulden | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Conn Iggulden
DIMENSJON
5,82 MB
FILNAVN
Gudenes blod.pdf
ISBN
2479615226244

BESKRIVELSE

Julius Cæsar er blitt myrdet. Nasjonen er i sorg. Det er duket for en blodig hevn.Romas store helt Julius Cæsar er blitt brutalt myrdet av sine mest betrodde allierte. De kaller seg frigjøringsmenn. Men frigjørerne har undervurdert én mann, nemlig Cæsars adoptivsønn Octavius. Nå vil han hevne farens død.Octavius slår seg sammen med sin gamle rival Marcus Antonius, og ingenting skal stoppe dem i jakten på gjerningsmennene. Det største hatet er rettet mot Brutus, Julius Cæsars barndomsvenn, som nå leder de selvutnevnte frigjøringsmennene.Folket tar til gatene for å protestere. Noen klarer å flykte fra byen, mens andre blir tatt av de store hordene av sinte mennesker.Octavius byttet siden navn og er gjennom historien kjent som den store Augustus, Romas første keiser.

Read 273 reviews from the world's largest community for readers. Julius Cæsar er blitt myrdet.

De kaller seg frigjøringsmenn. Kjøp Gudenes blod fra Bokklubber Femte og siste bok om Julius Cæsar og hans arvtaker Julius Cæsar er blitt myrdet. Nasjonen er i sorg.

RELATERTE BØKER