Kockmania inc.

Kockmania inc. - V.S. Tideman | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
V.S. Tideman
DIMENSJON
8,27 MB
FILNAVN
Kockmania inc..pdf
ISBN
6858946673708

BESKRIVELSE

"Jeg konfronterer KOCK med de helvetes problemene han har fått meg oppi med de JÆVLA PAKKISENE på SINSEN. Vi sitter i leiligheten min og drikker og røyker og hører på musikk - fordi det ikke finnes noe bedre å ta seg til; og fordi KOCK har en viktig DATE med frøken CUMMZ på TV-skjermen." Romanen fortelles av Mathias, 28 år og på kant med familien, kjæresten og en gjeng pakistanere han og vennen Kock skylder penger. I høyt tempo, med stor kraft og en overraskende humor skildrer V.S. Tideman en ung mann som opplever null mening med tilværelsen.

18" x 1/2" MPT x 1/2" MPT SS Pipe. In Stock.

""Jeg konfronterer KOCK med de helvetes problemene han har fått meg oppi med de JÆVLA PAKKISENE på SINSEN. Vi sitter i leiligheten min og drikker og røyker og hører på musikk - fordi det ikke finnes noe bedre å ta seg til; og fordi KOCK har en viktig DATE med… Kjøp bøker av V.S.

RELATERTE BØKER