Over til DAB

Over til DAB - Øyvind Sagåsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Sagåsen
DIMENSJON
4,55 MB
FILNAVN
Over til DAB.pdf
ISBN
3510225128481

BESKRIVELSE

Nærradiostasjonen som gjør seg best på papir. En etterlengtet samlebok av denne unike humorserien. Stavangerbaserte Øyvind Sagåsen - opprinnelig fra Odda - har vært på trykk i rundt 350 publikasjoner i 10 land med vitsetegninger og forskjellige striper. Dette gjør ham til landets kanskje mest publiserte tegneserieskaper, noe som neppe er tilfeldig, siden han også er en av de morsomste. Sagåsen har vunnet både Pondus-prisen og Sproing-prisen! i 2019 kom Radio Gaga som eget blad og vi har allerede 1400 abonnenter på bladet. Leserne av Radio Gaga er like mange kvinner som menn, noe som avspeiler kjønnsfordelingen i selve serien. Her blir alle hengt ut!

Unntaket er P4 og Radio Norge som sender i DAB (uten pluss) en periode fremover før kanalene vil gå over til DAB+ på et senere tidspunkt. Radiokanalene velger selv om de vil sende den i DAB eller DAB+. Noen kanaler sender i det opprinnelige DAB-formatet, men flertallet av kanalene sender i DAB+.

I løpet av de siste aprilukene overtar digital radio i sju fylker. NRKs DAB-sendernett som dekker 99,7 prosent av befolkningen består av over 900 sendere, og FM-sendernettet er minst like omfattende. Til sammenligning har Danmark to landsdekkende DAB ... «Stavanger-bosatte Sagåsen viser ingen tegn til formsvikt når det kommer til Radio Gaga, noe som betyr 160 sider å glede seg over.

RELATERTE BØKER